2D advies

Heb jij een nieuw huis gekocht, ga je verbouwen of wil je gewoon alles in huis veranderen? Weet je niet waar je moet beginnen? Gelukkig is dat mijn vakgebied! Ik help je stap voor stap met het bepalen van jouw stijl en de indeling van jouw droomhuis.

Tijd om aan de slag te gaan! Wat ik nodig heb? Jouw tijd. Deze tijd benut ik voor het inplannen van een telefonisch contactmoment met jou. Zo weet ik wat je mooi vindt en wat je wensen zijn. Naar aanleiding van het gesprek maak ik een moodboard voor het bepalen van de sfeer. Heb je een Pinterest bord? Deel deze dan ook gerust met mij of stuur aanvullende afbeeldingen voor het gewenste eindresultaat.

Is het moodboard klaar? Dan presenteer ik deze bij jou op locatie. Niet alleen om je beter te leren kennen, maar ook om de ruimte te bekijken. Zo maak ik een plan op maat voor jou. Tijdens de afspraak neem ik kleurstalen en behang mee. We bepalen samen de kleuren die het beste bij jou passen. Zijn er meubelen die moeten blijven in het nieuwe interieur? Geen probleem! Ik hou hier rekening mee in het advies.

Moodboard

Tijd om aan de slag te gaan met de 2D plattegrond. Ik maak (wanneer mogelijk) verschillende indelingen, zodat jij genoeg opties hebt om uit te kiezen. Heb je een favoriet? Dan werk ik deze voor je uit. Met de 2D plattegrond wordt het voor jou inzichtelijk hoeveel ruimte de meubels innemen in de ruimte. Zodra de 2D plattegrond klaar is, sturen wij deze digitaal naar je toe. Vervolgens hebben we telefonisch contact zodat we de plattegronden kunnen bespreken. Tijdens deze belafspraak kiezen we samen de beste indeling uit. Ik zal vervolgens dit plan verder uitwerken op basis van de onderdelen uit dit pakket.

Kleur en materiaal plan

Het kleurenplan

In dit plan staan de basiskleuren én accentkleuren. Ik licht per kleur toe op welke muren deze kleuren terugkomen. Ook geef ik aan hoe je deze kleuren verder doorvoert in je meubels en accessoires voor meer eenheid.

Het meubelplan

In dit plan laat ik zien welke meubels ik heb gekozen voor jou. Op basis van het kleurenplan kies ik uiteraard meubels in dezelfde tinten voor eenheid. Ook heb ik een lijst waar je deze producten kunt kopen. Dat scheelt je weer enorm veel tijd in het zoeken naar deze meubelen! Handig, toch?

Het Raambekledingsplan

In dit plan geef ik aan welke raambekleding aansluit bij jullie woonwensen. Ook laat ik zien waar deze raambekleding kan komen met de bijbehorende kleurcodes.

Het lichtplan

In het verlichtingsplan deel ik de lichtpunten die ik adviseer voor jou. Daarnaast laat ik zien welke lampen goed passen bij jullie interieur. Ik deel de complete lijst van waar deze producten te koop zijn. Kortom, jij kunt direct shoppen!

Verlichtingsplan

Tot slot maken we een laatste afspraak, zodat ik het totale plan kan presenteren. Ook beantwoord ik graag alle vragen tijdens deze afspraak. Het totale advies ontvang je op papier én digitaal. Zo kun je het na de tijd rustig doornemen.