Over Mij / Inthoezz

 

Hi! Mijn naam is Anneloes Haringsma – Rouwers, het gezicht achter Inthoezz. Al sinds ik met meubels kon sjouwen, deed ik het! Het verbouwen van mijn slaapkamer was eerder regelmaat, dan uitzondering. Even het bed naar de andere kant verplaatsen om te kijken of dat beter stond. Het was voor mij dan ook geen verrassing om te kiezen voor een studie die mij alles heeft geleerd over het interieur. De opleiding ‘Kleur en interieuradviseur’ aan het Cibap in Zwolle was op mijn lijf geschreven. Nadat ik de studie met veel plezier heb afgerond, ben ik verder gaan studeren. Ik ben namelijk nog een management opleiding gaan volgen. Na het halen van mijn diploma ben ik direct aan de slag gegaan als interieurontwerpen, mijn droombaan!

 

Jij bent het centrale middelpunt  

Waarom zou je kiezen voor mij naast al die andere interieurontwerpers? Ja ik heb uiteraard een voorkeur voor een stijl, maar voor mij sta jij centraal. Aandachtig luister ik naar je wensen en eisen, zodat ik ze kan omzetten naar ontwerpen of adviezen. Dat ligt mij ontzettend goed. Het inleven in de klant en het vertalen van jouw wensen naar ontwerpen is mijn tweede natuur. Daarnaast verras ik de klant graag met iets extra’s. Wat is dat extraatje? Dat kan iets zijn waar jij nog niet aan gedacht hebt, maar wat wel onwijs gaaf is! Misschien wel een toffe eyecatcher voor jouw huis.

 

Anneloes