Basis advies

 

 

Daar zit je dan; aan het werk vanaf de bank. Je kijkt om je heen en je wilt wel eens wat anders met de woonkamer, maar niet te veel. Misschien wel nieuwe meubels of een andere kleur op de muren. Vind je het maar lastig dit in te beelden? Begrijpelijk! Ik breng het voor je in beeld middels een moodboard. In dit moodboard maak ik onder andere gebruik van diverse kleuren en materiaal staaltjes.

Wat heb ik nodig van jou? Tijd. Allereerst zullen we telefonisch contact met elkaar hebben. Zo kom ik erachter wat jij mooi vindt en wat je wensen zijn. Naar aanleiding van dit gesprek maak ik een gepersonaliseerd moodboard. Heb je al een Pinterest bord? Dan mag je deze ook altijd delen.  Zodra het moodboard klaar is, kom ik deze graag presenteren bij jou thuis. Daarnaast is een bezoek goed voor het inleven in de ruimte. Gezamenlijk zullen we de wensen voor wat betreft het meubilair, de accessoires en het overige bespreken. Welke meubelen wil je houden? Welke accessoires mogen vervangen worden? Al deze punten zal ik meenemen in het advies op maat.

Moodboard

Na deze afspraak werken we een het kleurenplan uit. In dit plan staan de basiskleuren en de accentkleuren. Bij elke kleur wordt aangegeven voor welke muren deze kleuren bedoeld zijn. Ook geef ik je advies over het toepassen van de kleuren in het meubilair en accessoires voor eenheid. Daarnaast maak ik een meubelplan voor jou. Hierin deel ik welke meubels passend zijn voor jouw interieur. Je ontvangt een lijst van de producten en waar deze te koop zijn. Kortom, je kan direct aan de slag!


Tot slot ontvang je het totale advies zowel digitaal als per post. Heb je het persoonlijke advies ontvangen? Dan neem ik nog een keer telefonisch contact met je op. In dit gesprek kunnen we nogmaals samen het plan doornemen en kan ik al jouw vragen beantwoorden. Iets voor jou? Neem dan snel contact met mij op!