Zacht en stoer tegelijk!

Nieuwbouwwoning Tom & Marloes

Toelichting

Advies over vloer in dit ontwerp heb ik ge probeert alle wensen mee te nemen in de nieuwe woning van Tom en Marloes. Het ontwerp is gemaakt zodat deze past bij e reeds bestaande meubelen.

De basis kleur in het ontwerp is Chalk een warme zachte tint die direct sfeer geeft aan de woning. Een goede complementaire kleur is de Red Clay. Deze muurverf adviseer ik in de zithoek, om daar een warm en behaaglijk gevoel te creëren.


Inthoezz is Inthoezz niet wanneer er geen ‘gekke’ onderdelen in het ontwerp zitten. Daarom heb ik het eetgedeelte geaccentueerd door daar een vlak te creëren in de kleur Sand. Dit vlak heeft de afmeting van de eettafel en loopt door over het plafond tot de buitenste kant van d e tafel. Het éxtra’ plafond zorgt ervoor dat de eethoek een knus gevoel heeft.


Qua raamdecoratie adviseer ik aan de achterzijde een mooie inbetween in een warme kleur met een waveplooi. Deze plooi zorgt ervoor dat het gordijn goed geplooid wordt en de plooien altijd even ver van elkaar afstaan. Aan de voorzijde adviseer ik horizontale jaloezieën. Deze zorgen voor een stoere uitstraling ik adviseer bij de jaloezieën een ladderband waardoor deze meer huiselijker worden.


Om een eyecatcher te creëren adviseer ik stoere tegels in de keuken te gebruiken. het is gaaf om deze wand volledig te betegelen. op deze manier benadruk je de hoogte van de ruimte.  


Details 

Indeling ontwerp

Advies over kleur en materiaal gebruik

Advies over raamdecoratie

Advies over vloer

Review van Tom & Marloes: 

Wij hebben aan Anneloes gevraagd of ze ons kan helpen bij de inrichting van ons nieuwbouwhuis. Vol enthousiasme is ze bij ons toekomstige huis langs geweest om een kijkje te nemen. Daarna heeft ze alle tijd genomen om te luisteren naar onze wensen en ideeën, én om al wat te brainstormen over onder andere de kleuren. Een paar weken later heeft Anneloes ons verrast met een 3D tekening. Daar zaten elementen in waar we zelf nooit over na hebben gedacht, dus Anneloes heeft ons daarmee geïnspireerd. Door de meegebrachte materialen kwam het ontwerp direct een beetje tot leven, wat heel fijn is. Oftewel, als je open staat voor nieuwe, verrassende ideeën is het een echte aanrader om Anneloes inthoezz te halen!